2013-06-17 10:00Nyheter

APL Extempore förstärker – chefer till APL Kundservice och APL Solna utsedda

null

Extempore, APLs verksamhet som tillhandahåller individanpassade läkemedel, förstärks med två nya chefer.      

I augusti tillträder Jamal Feghhi som chef på APL Kundservice och Susanna Gilled som chef på APL Solna, Karolinska Universitetssjukhuset. 

Jamal Feghhi kommer från en roll som driftschef inom Apoteket AB. Han har lång erfarenhet som chef, ledare och specialist och han har bl.a. arbetat med extemporetillverkning, läkemedelsupphandling, kliniska prövningar och verksamhetsutveckling.

Susanna Gilled kommer närmast från en roll som enhetschef för klinisk kemi på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Susanna har lång erfarenhet som chef och ledare och hon har bl.a. jobbat på Octapharma i olika chefsroller med kvalitetskontroll och processtöd.

- Jamal’s och Susanna’s gedigna erfarenheter från apoteksbranschen, sjukvården och industrin kommer att stärka APL och Extempore, säger Kia Frenssen, chef APL Extempore.


Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer på www.apl.se.