2016-09-16 13:00Nyheter

Eva Sjökvist Saers lämnar sin post som styrelseordförande i Apotekarsocieteten

null

Eva Sjökvist Saers lämnar Apotekarsocieteten efter 12 år.

Efter 8 år (4 mandatperioder) lämnar Eva Sjökvist Saers sin post som styrelseordförande i Apotekarsocieteten. Dessförinnan var hon styrelsemedlem i 4 år. Under Evas tid som ordförande har mycket hänt inom läkemedelsområdet, men de stora förändringar som har skett i samhället i stort och på läkemedelsområdet i synnerhet ska inte ses som hot utan som möjligheter, säger Eva. Läs hela artikelintervjun på läkemedelsvärldens sajt.

Eva lämnade i maj och Märit Johansson tog över ordförandeklubban. Hon är vd för Karolinska institutet science park och sedan 2012 ledamot i APS styrelse där hon varit vice ordförande sedan 2014. Läs mer här.


Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer på www.apl.se.