2009-06-12 12:00Nyheter

Tandläkare visade stort intresse för APL

null

APL medverkade vid Sjukhustandläkarföreningens vårmöte i Umeå 28-29 maj.     

APL möttes av ett stort intresse hos mötesdeltagarna för specialläkemedel inom munhåla-tand. Det här var första gången som APL deltog vid föreningens möte och vi vill tacka alla som besökte vårt utställningsbord!

Då föreningen för Sjukhustandläkare är rikstäckande gav det en god möjlighet för APL att få kontakt med sjukhustandläkare inom hela landet.

Vid utställningsbordet diskuterades preparat och information om specialläkemedel delades ut. Nya kontakter togs och APL inbjöds att delta vid liknande möten under det kommande året. Tandläkarna gavs även tillfälle att lista sig för elektroniska nyhetsbrev. Förutom APL medverkade ett tiotal andra utställare från läkemedels- och dentalbolag.

APL tackar för två mycket välarrangerade och givande dagar!


Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer på www.apl.se.