2010-09-08 07:47Pressmeddelande

APL lanserar hudvårdserie

APL lanserar en hudvårdserie som baseras på välkända oljor. Serien är framtagen för att möta kundernas behov av mjukgörande, vårdande och rengörande oljor för hudvård som samtidigt är skonsamma mot huden. Hudvårdserien består av produkterna mandelolja, olivolja och jordnötolja.

Alla tre oljorna är helt fria från konserveringsmedel, färgämnen och parfym. De är förpackade i smidiga plastflaskor vilket gör dem lätta att hantera och tåliga i transporten.

-Oljorna är en del i vårt utbud av apoteksprodukter som APL tagit fram för att möta det ökade behovet av produkter som är helt fria från olika tillsatser, säger Michael Brobjer chef Marknad & Affärsutveckling. Oljorna är de första produkterna APL tar fram under eget varumärke och design. APL kommer att fortsätta utveckla utbudet av produkter och tjänster till apoteken.

 

För mer information kontakta:
Michael Brobjer chef Marknad & Affärsutveckling, 010 - 447 96 11
Staffan Sundquist, kommunikationschef, 010 - 447 96 12

 

Bilder på oljorna finns på www.apl.se

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är en ledande kontraktstillverkare inom life science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 450 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer om oss på www.apl.se


Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer på www.apl.se.