2017-11-24 12:10Pressmeddelande

APL lanserar ny webb

null

APL lanserar nya apl.se för att bättre möta kundernas behov. Den nya webbplatsen har fått en ny design, ny struktur och ska hjälpa våra besökare att lättare hitta svar på sina frågor.

Tydliga ingångar för de två kundgrupperna
Vi har två tydliga ingångar för våra skilda kundgrupper för att målgruppsanpassa informationen - för dig som arbetar inom vård och apotek respektive inom Life Science. Efter intervjuer med kunder har vi byggt upp strukturen och uppdaterat innehållet och vi hoppas att det ska vara lätt att hitta rätt information på den nya webbplatsen.

Ett nytt produktregister
Vi lanserar ett nytt produktregister på webben för att personal inom vård och apotek lättare ska kunna söka fram aktuell information om våra produkter istället för att leta i olika listor. Förhoppningsvis kommer detta också att avlasta APLs Kundservice.

Responsiv design
Nya apl.se är responsiv och visar sig lika bra på en dator, surfplatta eller i en mobil. Meny, bilder, text och allt innehåll anpassar sig efter vilken skärm besökaren använder.

På svenska
Med lanseringen av nya apl.se har APL tagit ett första steg mot mer extern kommunikation och marknadsföring där fortsatt utveckling av webbplatsen är en naturlig del. Den första lanseringen är helt på svenska och vi kommer nu att fortsätta utveckla webben med en engelsk version för att också nå våra utländska kunder inom Life Science.

– Vi lyfter också fram våra medarbetare så att potentiella kandidater kan se vilka olika tjänster vi kan erbjuda inom APL. Med de nya karriärsidorna på apl.se tror vi att det blir lättare att göra sig en bild av hur det är att arbeta hos oss, säger Helena Berg, Kommunikationsansvarig på APL. Vi visar upp några olika case också för att ge besökaren en bild av vårt viktiga samhällsuppdrag. Besök gärna apl.se.

För mer information vänligen kontakta Ulf Skough, Marknadschef, APL tel: 010-447 96 23, ulf.skough@apl.se

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 550 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och kan rädda liv. Läs mer om oss på apl.se.


Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer på www.apl.se.