2010-12-13 15:54Pressmeddelande

APLs mandelolja vinner tidningen Taras stora skönhetspris

null

Mandeloljan är mjukgörande och återfuktande och är utmärkt för att skydda hyn under vinterhalvåret. Oljan är gjord på kallpressad mandel och är särskilt lämplig för den med känslig hy som vill undvika parfymer, färgämnen och konserveringsmedel. Mandeloljan säljs i en enkel och stilren förpackning som innehåller 100ml.

– Mandeloljan har en snygg retrolook och känns pålitlig, säger Taras skönhetsredaktör Linnea Öst. Att APLs mandelolja fick pris motiverades också av att den är funktionell och fri från parfym.

Mandelolja APL ingår i en hudvårdsserie där även Olivolja APL och Jordnötolja APL ingår. Mandeloljan finns att köpa på de olika apotekskedjorna.

– APL är mycket glada över utmärkelsen, säger Michael Brobjer, chef Marknad & Affärsutveckling på APL. Vi är stolta över hudvårdsserien. Den håller mycket hög kvalitet samtidigt som den är prisvärd. Så här års är det extra viktigt att ta hand om hyn och smörja in sig.

Kemikaliefria hudvårdsprodukter tilltalar en marknad som uppskattar enkelhet och naturlighet. Detta avspeglas även i flaskornas utseende. Tillverkningen av hudvårdsserien är ett komplement till APLs huvudsakliga verksamhet: tillverkning av extemporeläkemedel och kontraktstillverkning av läkemedel inom Life Science.

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är en ledande kontraktstillverkare inom life science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 450 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer om oss på www.apl.se


Om APL

APL är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. Vi är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med våra 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har vi resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs mer på www.apl.se.